CNC-fræsning

​CNC-fræsning af diverse materialer

Hos Finmekanisk Værksted i Sønderborg på Als, tilbyder vi CNC-fræsning til virksomheder i Sønderjylland, der ønsker bearbejdning af diverse metaller og plast.

Gennem mange år har vi serviceret forskelligartede virksomheder med CNC-fræsning i høj kvalitet.

Når det kommer til bearbejdning af metal og plast, er det essentielt for kvaliteten af slutproduktet, at dette udføres korrekt og præcist.

Vi har de helt rette maskiner og værktøjer, der udfører CNC-fræsning med stor præcision.

Vi har nogle kompetente fagfolk til at betjene vores maskiner, og alle sætter en ære i at levere flotte resultater, som vores kunder bliver glade for i hele Sønderjylland.

Vi er eksperter i metalbearbejdning og har ry for at levere fræsede emner med et ekstremt højt finish – hvorfor vores kunder og samarbejdspartnere vender tilbage hver gang.

Bestil CNC-fræsning hos os

Der er mange fordele ved CNC-fræsning. Ud over en uhyre stor præcision selv ved mange gentagelser, er det også muligt at konstruere nogle særlige prototyper, hvis du ønsker at udarbejde et nyt produkt.

En maskine til CNC-fræsning kan indstilles helt specifikt til en opgave, hvorfor det er et godt værktøj til at bearbejde alle former for metaller. Se hvad vi udfører med vores drejebænke her.

Yderligere kan du med CNC-fræsning udføre:​

  • Højhastighedsbearbejdning
  • 5 akset bearbejdning (3D)
  • Bearbejdning af rustfri stål, teknisk plast og aluminium
  • Kort opstilling på grund af ny teknologi
  • Velegnet til prototyper
  • Velegnet til meget store stykantal
  • Højpræcisionsfræsning
  • Fræsning med Palletteskift
  • Indvendig køling og høj tryk på værktøjer

Kompetent rådgivning om løsninger og produkter

Skal du have produceret noget i store stykantal eller måske en prototype, er CNC-fræsning den oplagte metode. Ønsker du vores rådgivning, er vi til rådighed for dig, så du kan få hjælp til eksempelvis udformning, samt hvilken type metal eller plast, det skal fremstilles i.

Vi er her for at hjælpe dig til den bedste løsning og det flotteste resultat. Vores værksted ligger i Sønderborg ved Als, men vi har igennem mange år, hjulpet virksomheder og producenter, i hele Sønderjylland såsom i Aabenraa, med CNC-fræsning.

Kontakt os for spørgsmål og kompetent rådgivning i øjenhøjde, samt få et godt tilbud på din ordre. Ring til os på telefon (+45) 74 42 72 22 eller skriv til info@f-v.dk.​​

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag

(+45) 74 42 72 22
info@f-v.dk