CNC-drejning

​CNC-drejning af komplekse emner

Har du brug for en kompetent fagspecialist, der tilbyder professionel CNC-drejning i Sønderjylland, er vi hos Finmekanisk Værksted i Sønderborg, eksperter med mange års erfaring. Med CNC-drejning er det muligt at udarbejde komplekse emner, der skal være runde, have huller eller have gravering.

Vi tilbyder en lang række forskellige services i høj kvalitet, da vi har de helt rette maskiner til formålet. Skal vi hjælpe dig med CNC-drejning af nogle emner til din virksomhed, er du velkommen til at kontakte os for et godt tilbud. Er du mere interesseret i fræsning? Læs mere om CNC-fræsning her.

Omhyggelig og præcis CNC-drejning

Når det kommer til akkurate drejninger og præcision, er vi nogle af de mest erfarne eksperter med 40 år i branchen. Vi ved derfor, hvordan vi bærer os ad med at få det flotteste slutprodukt. Vi tilbyder blandt andet følgende services:​

  • Automatdrejning
  • Langdrejning/swiss turn
  • Store seriestørrelser
  • Små seriestørrelser
  • C- & Y-akse bearbejdning
  • Vertikal- og horisontalbearbejdning
  • Fremstilling af prototyper

Med kompetent CNC-drejning kan vi dreje komplekse emner, bore med højtryk for meget små huller, 6-kantdrejning til nøgleflader, samt meget andet inden for finmekanik.

Ligger din virksomhed i Aabenraa, sønderborg eller et andet sted i Sønderjylland? Kontakt os gerne for rådgivning eller en uforpligtende snak om dine behov.

Vi har fokus på dine behov

Hos os kan du få kyndig hjælp og vejledning til alt inden for vores domæne. Uanset om du skal have hjælp til at udarbejde en prototype eller sat et produkt i masseproduktion, er vi parate til at løfte opgaven på vores værksted i Sønderborg på Als.

Vi har maskiner til at udføre CNC-drejning i høj kvalitet, hvilket sikrer dig et flot produkt, præcis som du ønsker det.

Lad os tage en uforpligtende samtale om din opgave, så vi kan hjælpe dig bedst muligt. God kommunikation er i vores optik det, der baner vejen for et godt resultat. Kontakt os for at høre mere på telefon (+45) 74 42 72 22 eller skriv til info@f-v.dk.​​

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag

(+45) 74 42 72 22
info@f-v.dk